Арт инсталациите във формата на цветни пейки не са нещо рядко във

...
Арт инсталациите във формата на цветни пейки не са нещо рядко във
Коментари Харесай

Най-впечатляващите пейки по света и у нас

Арт инсталациите във формата на цветни пейки не са нещо рядко във всички кътчета по света, но има пейки, които в действителност ще ви накарат да попътувате единствено и единствено да седнете на тях с хубава книга в безоблачен ден. Размечтахте ли се? Не бързайте, първо вижте тук приказната ни селекция от пейки и си изберете тези, които най-вече ви харесват!



Както ще видите в галерията ни, пейките книги определено са на мода, само че освен. Можете да се насладите на края на лятото, седнали върху музикално петолиние или настанени уютно в цветовете на приказни лалета. За мен в действителност приказни са пейките чудовища в Сан Франциско, пейката с клавиши в Будапеща, както и пейките във Варшава, отдадени на Шопен – те даже извършват елементи от негови творби.



Разбира се, няма по какъв начин да остана безразлична към всички тези красиви и комфортни арт хрумвания, като си имам и любимци – пейките в парка Гюел в Барселона, основани по план на Гауди. Именно там е и впечатляващата с красота и дължина скамейка във формата на морска змия. Но и тази пред музея на огромния Салвадор Дали предизвика същинските ценители на сюрреалистичното изкуство.

Надяваме се, че до момента в който разглеждате нашата галерия от пейки по света и у нас, ще се вдъхновите и ще пътувате. Не се колебайте!

 
Красивите летни оазиси в София

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР